Kurssit ja leirit

Jumalansa näköinen seurakunta on kurssi, joka voidaan järjestää kaksipäiväisenä koulutuksena tai viikonloppuleirinä. Kurssin aikana tutustutaan Seurakunnan kolminaisuus -työkaluun luentojen, ryhmätöiden ja kurssilaisten välisen vuorovaikutuksen kautta.

Tämä sivu sisältää tietoja kurssien tilaajille ja järjestäjille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, löydät lisätietoja tulevista koulutuksista.

 

Kurssi sopii
  1. Työntekijöille, jotka tarvitsevat työssään valmiuksia kohdata erilaisia hengellisiä näkemyksiä ja vaihtelevia käsityksiä seurakunnasta ja sen tehtävästä.
  2. Työyhteisöille, luottamushenkilöille ja seurakunnan vastuunkantajille, jotka tarvitsevat lisää valmiuksia hengellisen moninaisuuden kohtaamiseen ja yhteyden rakentamiseen.
  3. Seurakuntalaisille, jotka tarvitsevat työkaluja vahvuuksiensa tunnistamiseen ja rohkeutta lahjojensa käyttämiseen.

Kurssin dynamiikan kannalta hedelmällisin on 15–30 henkilön suuruinen ryhmä. Kurssi ei edellytä erityisiä pohjatietoja tai teologista osaamista.

 

Kurssijärjestelyt
  • Koulutus voidaan järjestää yhteistyönä yhden tai useamman seurakunnan, kristillisen yhteisön tai oppilaitoksen kanssa.
  • Tilaaja vastaa kurssitilan, ruokailun ja majoituksen järjestämisestä sekä kurssi-ilmoittautumisista ellei toisin sovita.
  • Opetustilaksi sopii sali, jossa on tilaa liikkua, ja jossa on käytössä dataprojektori ja fläppitaulu. Käytössä on lisäksi hyvä olla 4-6 pienryhmätilaa.

 

Kouluttajat

Jumalansa näköinen seurakunta -kurssien opettajana toimii pastori Marko Sagulin.

 

Kurssin kustannukset

Kolmelle päivälle sijoittuvan kurssin kustannukset ovat 700 €, mikä sisältää kouluttajan palkat sivukuluineen sekä päivärahat. Kouluttajan matkakulut laskutetaan erikseen. Lyhyempien kurssien ja yksittäisten koulutuspäivien kustannuksista sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Esimerkki viikonloppuleirin ohjelmasta